buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
IKKE JULEMAT: I jula skal hunden ha hundemat. Foto: Eukanuba
 
Hunder tåler ikke julemat

Publisert: 30.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
Julekonfekt er ren gift for hunder. Selv små mengder ribbe og pinnekjøtt kan gi langvarig diaré.
- Hundemager som er vant til å få tørrfôr, tåler salt og fett kjøtt svært dårlig. Kvalme ender raskt med diaré og oppkast, sier veterinær William Bredal. Beinrester kan sette seg fast i tarmen og gi alvorlig skade. Da må man operere, og i verste fall står livet ikke til å redde. - I alt stresset kan kjæledyrene både bli litt oversett og glemt. Det skjer mye i huset, det er mange fristelser. Og når uhellet først er ute, gjelder det å ringe akuttvakten i en fei. På websiden www.dyreklinikk.no finnes en oversikt over alle landets veterinærklinikker for smådyr. - Mørk sjokolade er ren gift for hunder. En plate kokesjokolade kan faktisk ta livet av en hund. Kunstig søtstoff kan også framkalle en allergisk reaksjon, og xylitol, som blant annet brukes i tyggegummi og ferdigkaker, kan gi leversvikt. Vanlige kaker er heller ikke bra for hunder, gjærdeig kan gi alkoholforgiftning. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat