buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Husk å vaske kaffemaskinen

Publisert: 08.mar.2013 04:13
Oppdatert: -
Ola og Kari er ekstremt dårlige på å rengjøre kaffemaskinene sine.
Vi brukte hele 662 millioner på innkjøp av kaffemaskiner i løpet av 2012.
- Rengjøring av kaffeutstyret er viktig for både vedlikehold av maskinene og for smak. Spesielt er dette viktig for kapselmaskinen fordi den har så tynne vannrør. Derfor anbefaler vi alle å rense hver fjortende dag ved daglig bruk, sier Mona Hegrenes i NKI Handel. - Selv om kaffedrikkere blir stadig mer kvalitetsbevisste, gjøres det fortsatt mange kardinalfeil, påpeker Hoff. - Hvis folk hadde smakt på en kopp kaffe fra en renset kaffetrakter og fra en som ikke har vært renset på en stund, tror jeg de hadde fått bakoversveis. For eksempel har de fleste kaffemaskiner ikke avtakbar vanntank. Når folk skal lage kaffe fyller de vann fra kaffekannen og over i tanken. I kaffekannen er det fettstoffer og alt av urenheter fra kafferester som blir helt inn i vanntanken. Det blir det ikke god kaffe av, og det er heller ikke bra for maskinen, understreker Hoff. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat