buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
JULEMAT: 48 bedrifter kjemper om den beste julematen.
 
Hvem lager best julemat?

Publisert: 11.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Romedal Catering AS er en av 48 bedrifter som er påmeldt til den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter 2013 - Julemat.
Bedømmingen foregår onsdag 30. og torsdag 31. oktober i Oslo. - Norske forbrukere som ønsker ekstra god julemat på bordet, bør følge med når resultatene blir lagt ut i midten av november. Kundene bør se etter NM-gullmerket i butikken. Merket er et kvalitetsstempel som slår fast at kjøttproduktet du holder i hånden var topp 10 prosent i Norge året det ble bedømt. De største produktgruppene i år er julepølse, pinnekjøtt, medisterkaker og pålegg. I tillegg kommer sylte, steker, postei/paté, og andre tradisjonsprodukter, sier Svein Erik Eide i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF). NM i Kjøttprodukter er et årlig arrangement som bedømmer og smakstester juleprodukter som forbrukerne møter i butikk eller ferdig tilberedt på restaurant, storkjøkken, kiosk osv. KLF er arrangør, og konkurransen er åpen for alle norske kjøttbedrifter. (kjottbransjen.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat