buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Hveteboller
Har du lyst på ferske boller som smelter på tungen når de spises? Bak boller i dag og kos deg.

Publisert: 27.jul.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 24 boller:
6 dl melk
150 g smør
1 pk. gjær
1 ½ dl sukker
2 ts malt kardemomme
1 kg hvetemel
4 dl rosiner
1 stk. sammenvispet egg til pensling

Slik gjør du:
1. Smelt smør og ha i melk. Rør ut gjær i den lunkne blandingen.
2. Bland mel, sukker og kardemomme med den lunkne gjærblandingen. Ha eventuelt i mer mel til deigen slipper bollen.
3. Hev deigen under plast på et lunt sted til den er dobbelt så stor (30-40 minutter).
4. Del deigen i 24 like store deler. Ha i rosiner og trill runde boller.
5. Sett bollene på en stekeplate med bakepapir til heving i 20-30 minutter.
6. Pensle bollene med egg og stek dem midt i ovnen ved 225 °C i 6-10 minutter. Avkjøl på rist.
Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat