buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Hveterundstykker med hatt

Publisert: 03.jun.2009 05:03
Oppdatert: -
(10 stykker)

Av og til er det lov å unne seg det beste uten å tenke på innhold. La deg friste av ferske delikate hveterundstykker.
3 1/2 dl vann
500 g hvetemel
10 g havsalt
25 g gjær
litt rugmel til å strø over før steking Slik gjør du
1: Bland alle ingrediensene, men spar 1/2 dl av vannet til senere. Kjør deigen i kjøkkenmaskin med elteklo i ca. 4 minutter på saktefart.

Deretter økes hastigheten i ca. 7 minutter. Tilsett så den siste skvetten vann litt etter litt, mens maskinen går. Deigen skal nå være smidig og ha en blank overflate. La den hvile i ca. 1 time.
2: Del deigen i ti like emner. Del emnene i en stor og en liten bit, og trill begge til runde kuler. Kjevl det lille emnet flatt. Denne biten skal bli «hatten» på rundstykket. Legg hatten over det store emnet og trykk ned i midten med tommelen.
Ha godt med mel under rundstykkene. Snu rundstykket, og la det heve med hatten ned. Hev til dobbel størrelse.
3: Når rundstykkene er ferdig hevet snus de og settes på en plate med bakepapir. Strø rugmel over før de settes inn i midten av ovnen og stekes ved 220 grader i 10-15 minutter til de er gyllenbrune.
Avkjøl på rist. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat