buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Original bildetekst:
 
Hvitere tider for fårikålen
Hvitvin til fårikålen.

Publisert: 07.sep.2012 04:13
Oppdatert: -

En trendanalyse gjennomført av Vinmonopolet viser at framtiden er hvit for tradisjonsmat.
Ifølge Vinmonopolets undersøkelser har det de siste 10 årene vært en kraftig økning i salget av lettere og alkoholsvake hvitviner. Om trenden fortsetter vil hvitvin, musserende og rosévin samlet komme til å selge mer enn rødvin om bare noen få år. Tradisjoner for mat og drikke står sterkt i Norge, men nordmenn begynner etter hvert også begynner å eksperimentere mer med mat og vin. Vi reiser mye og blir påvirket av mer kontinentale vaner. Et eksempel er høsttorsken som mange nyter med et glass rødvin. Før var det rødvin til kjøtt og hvitvin til fisk, men nå har plutselig alle lært at vi skal drikke rødvin til torsken. Det er likevel en sannhet med modifikasjoner for det er både fisken og tilbehøret å ta hensyn til. - Torsk er en mager fisk og har en fin og delikat smak. Vi skal derfor velge en ikke altfor kraftig og aromatisk vin for den vil overdøve torsken fullstendig.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat