buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Hvitløksribbe
Denne retten er en innertier for alle som elsker både ribbe og hvitløk. Det smaker utrolig godt og passer superbra som en av flere retter på et tapasbord. Med en god salat og litt god drikke er kvelden i boks.

Publisert: 29.nov.2014 04:00
Oppdatert: 29.nov.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:1/2 kg tynnribbe1 1/2 ts salt1 ts grovkvernet pepper1/2 finhakket rød chili1/2 båt finhakket hvitløk1 dl eplejuice1 ss worchestershiresaus1/2 løk i tynne skiver15 båter skrelt hvitløkSlik gjør du:1. Forvarm stekeovn til 125 °C.2. Skjær svoren av ribba, behold mest mulig av fettet. Skjær ut beina på undersiden av ribba med en skarp kniv. Skjær langs begge sidene på beina, skjær så under, og vipp dem ut.3. Lag ca. 5 mm djupe snitt tett i tett langs hele ribba på svorsiden. Strø over salt og pepper, dryss på finhakket chili og hvitløk. Gni dette inn i ribba og la det stå i kjøleskapet over natten.4. Ha eplejuice, vann, løk og hvitløkbåter i en ildfast form. Sørg for at løk og hvitløks er dekket med væske. Legg i ribba.5. Stek i ovnen i ca. 2 timer, skru deretter opp temperaturen til225 °C og stek til den har en gyllen farge.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat