buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Hvitløksribbe
Denne retten er en innertier for alle som elsker både ribbe og hvitløk. Det smaker utrolig godt og passer superbra som en av flere retter på et tapasbord.

Publisert: 14.des.2015 04:00
Oppdatert: 14.des.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

1⁄2 kg tynnribbe

1 1⁄2 ts salt

1 ts grovkvernet pepper

1⁄2 finhakket rød chili

1⁄2 båt finhakket hvitløk

1 dl eplejuice

1 ss worcestershiresaus

1⁄2 løk i tynne skiver

15 båter skrelt hvitløk

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 125 °C. Skjær svoren av ribba, behold mest mulig av fettet. Skjær ut beina på undersiden med en skarp kniv. Skjær langs begge sidene på beina, skjær så under, og vipp dem ut.

2. Lag ca. 5 mm djupe snitt tett i tett langs hele ribba på svorsiden. Strø over salt og pepper, dryss på finhakket chili og hvitløk. Gni dette inn og la det stå i kjøleskapet over natten.

3. Ha eplejuice, vann, løk og hvitløkbåter i en ildfast form. Sørg for at løk og hvitløks er dekket med væske. Legg i ribba.

4. Stek i ovnen i ca. 2 timer, skru deretter opp temperaturen til 225 °C og stek til den har en gyllen farge.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat