buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Hvordan beregne mat til flere

Publisert: 22.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Det er ikke hver dag vi inviterer til fest eller større selskaper. Da kan det være vanskelig å vite hvor mye mat en skal beregne til mange.
Kjøtt uten bein (biff, schnitzel) 50-200 g  
Kjøtt med lite bein (kotelett) 200-250 g  
Kjøtt med mye bein (fårikål, lammekotelett) ca. 300 g  
Pinnekjøtt (tørket) 400 g (500 g for storspisere) 
Ribbe 350-450 g  
Saus ca. 3/4 dl    
OBS: Til gryteretter og wok går det gjerne noe mindre kjøtt enn når det f. eks serveres filet eller stek. Da kan du godt beregne rundt 150 g per person.

Tilbehør per person:
Poteter ca. 150 g potet
Grønnsaker ca. 150 g grønnsaker
Sauser ca. 3/4 dl saus
(Kilde: matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat