buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Hytteburger
Som oftest er kjøkkenet på hytta ganske lite og minimalistisk. Dette gjør at man bør ty til god, enkel og rask mat som metter godt etter en liten tur i fjellet eller skogen. Med gode råvarer som kjøttdeig, sopp, bacon og tyttebær blir dette en smaksbombe man blir glad av å spise. Enkelt og greit!

Publisert: 01.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
600 g kjøttdeig
1 ½ ts salt
1 ts pepper
½ dl vann
2 ss margarin eller olje til steking
12 friske sjampinjong eller annen sopp, grovhakket
1 ½ stk. finhakket løk
3 ss olje
8 ss seterrømme
6 knuste einebær
½ ts salt
½ ts pepper
8 blad hjertesalat
12 skiver bacon
½ finstrimlet purre
4 ss tyttebærsyltetøy
4 hamburgerbrød
Slik gjør du:
1. Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
3. Lag soppstuing ved å steke sopp og løk i olje, tilsett rømme og einerbær. La surre i et minutt og smak til med salt og pepper.
4. Stek bacon og legg til avrenning på kjøkkenpapir.
5. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side
6. Varm opp hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med salat, soppstuing, burger, bacon, purreløk og tyttebærsyltetøy
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat