buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Indisk curry
Grønn karripasta og kokosmelk er ikke typiske ingredienser i norsk mat. Vi har tatt en reise til fjernere himmelstrøk og funnet fram til denne oppskriften. Karripasta består av de mest særegne krydderne fra østen.

Publisert: 29.mar.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig, karbonadedeig eller kvernet fårekjøtt
2 ss olje til steking
1 bunt vårløk i ringer
2 ss grønn karripasta
4 dl kokosmelk

Slik gjør du:
1. Stek kjøttdeigen/karbonadedeigen på god varme i olje, bruk en tregaffel eller lignende til å dele den opp med.

2. Tilsett vårløk i ringer, og rør inn karripasta.

3. Ha i kokosmelken, og la gryta småkoke i ca. 1 minutt. Server med ris og eventuelt en salat.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat