22. okt
 
Indisk curry med svin
Indisk curry er en super hverdagsgryte. Karripasta, kokosmelk og ingefær gir varme fra Asia, og blandet med gulrot, sukkererter, kål og norsk svinekjøtt i strimler har du en spennende, smaksrik rett.

Publisert: 08.apr.2016 04:00
Oppdatert: 08.apr.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g renskåret svinekjøtt

2 ss margarin til steking

2 løk i båter

60 g finhakket frisk ingefær

4 ss indisk karripasta

2 bokser lett kokosmelk (à 400 ml)

4 revet gulrot

400 g kinakål i strimler

20 sukkererter i strimler

4 ss fiskesaus (asiatisk)

1 ts salt

1/2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Varm margarin i en kjele. Når margarinen har sluttet å bruse, fres løk og ingefær til det er mykt og blankt. Ha i karripasta og fres i et minutt til. Tilsett kokosmelk og revet gulrot, kok opp.

2. Tørk kjøttet med litt kjøkkenpapir og ha det i gryten. Kok opp og senk varmen, og la gryten koke på svak varme i 2–3 minutter, eller til kjøttet er gjennomkokt.

3. Ha i kinakål og sukkererter og la alt bli gjennomvarmt.

(Matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke