buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
RESTER: Du kan lage mye godt av rester.
 
Ingen grunn til å kaste rester

Publisert: 04.jan.2013 04:13
Oppdatert: -
En fjerdedel av maten vi kjøper i butikken, ender opp i søpla. Med fire enkle grep kan du redusere sløsingen dramatisk, ifølge MatPrat.
1. Husk handleliste: Skriv handleliste hjemme, så du kan sjekke hva du allerede har i kjøleskap og fryser. Tenk gjennom hvilke måltider dere kommer til å spise, og ikke la deg forføre av salgsplakater eller lekre utstillinger i butikken,
2. Kjøp riktig mengde: Ved å beregne riktig porsjonsstørrelse unngår du å bli sittende igjen med unødige rester.
3. Bruk restene: Hvis du likevel sitter igjen med rester, er det ingen grunn til å kaste maten. Restemat kan være både god og spennende.
4. Vurder holdbarheten: Mange av oss kaster all mat som er gått ut på dato, men det er ikke nødvendig. Lettbedervelige matvarer som er merket med «siste forbruksdag» er de eneste vi ikke bør spise etter datostemplingen er gått ut. Når det står «best før» eller bare en dato, kan du vurdere selv. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat