buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Innbakt biff
Lag en spennende pakke med biff, krepsehaler, soltørkete tomater og smørbar ost. Pakk alt inn i butterdeig og be til en mystisk middag.

Publisert: 11.jul.2014 04:00
Oppdatert: 11.jul.2014 03:59

Ingredienser 2 porsjoner:

2 biffer av ytrefilet storfe

2 ss margarin eller olje

12 ts salt og 14 ts pepper

8 krepsehaler

2 ss smørbar ost med smak, gjerne krepsesmak

4 soltørkete tomater

2 plater butterdeig

1 egg

1 pose sjysaus

Slik gjør du:

1. Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 min på hver side.

2. Kjevle ut butterdeigsplatene, og legg på biffene. Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkete krepsehaler og soltørkete tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.

3. Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 min.

4. Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkete soltørkete tomater. Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat