buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Innbakt pizza
Innbakt pizza fylt med tomat, mozzarella, spekeskinke og urter kommer til å bli en hit i matpakka for både store og små. De er like gode kalde som varme og kan fint fryses og tas opp igjen.

Publisert: 25.aug.2016 04:00
Oppdatert: 25.aug.2016 04:01

Ingredienser 6 porsjoner:

1 ferdig pizzadeig (rå), langpanne

6 skiver spekeskinke

2 tomater i skiver

1 mozzarella i skiver

1⁄4 potte frisk basilikum

6 ss pizzasaus

1 egg til pensling

Slik gjør du:

1. Rull ut pizzadeigen, del den i seks firkanter (hvis du lager 6 porsjoner).

2. Legg spekeskinke, tomat, mozzarella, basilikum og pizzasaus på hver firkant.

3. Brett inn sidene og klem sammen skjøten på langs. Brett inn kantene og klem skjøten lett sammen.

4. Legg de over på et bakepapirkledd stekebrett og pensle dem med egg.

5. Sett brettet midt i stekeovn på 225 grader i ca. 10 minutter, eller til de har fått en fin gylden farge.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat