buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Ishavsrøye med hvete-risotto
Den nye hveterisen er et supert produkt som erstatning for vanlig ris eller poteter til middag, også til grill.

Publisert: 07.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

Den nye hveterisen er et supert produkt som erstatning for vanlig ris eller poteter til middag, også til grill.
(4 porsjoner)
2 ishavsrøyer
salt, pepper
4 ts hakket gressløk
4 ts hakket timian
2 ss hakket dill

Hveterisotto
2 pose hveteris eller byggris
2 ss smør
2 ss fløte
4 ss revet parmesan
2 ss hakket persille
1 tomat, i små terninger
salt, pepper

Slik gjør du
Skyll og tørk fisk, skjær av hodet og finner, men la sporen sitte på. Skjær 2—3 skråsnitt over ryggen på fisken, dryss salt og pepper i skårene og inni fisken. Bland urtene og fyll dem i buken på fisken. Pensle fisken med olje og legg den i en dobbeltrist. Stek den 5—6 minutter på hver side. Pass på at den ikke blir brent.
Kok risen i posen i ca. 12 minutter. Ta den ut og rør inn smør, fløte, ost og persille og smak til med salt og pepper. Risottoen skal være kremet. Dryss tomatterninger over. Server fisken med risottoen og salat. (fish.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat