buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Ishavsrøye med rekesaus
Ishavsrøye er en godt bevart hemmelighet som smaker veldig godt. Stek ishavsrøyen og lag en saus basert på rekeskall.

Publisert: 14.mai.2011 04:12
Oppdatert: -
Slik gjør du:
Surr rekeskallene i olje til det dufter kraftig av dem. Hell på vin og vann, tilsett persille og pepperkorn og la kraften småkoke uten lokk i ca. 20 minutter. Sil kraften og kok den inn til det halve. Hell i fløte og kok kraften til det er igjen ca. 3 dl. Smak sausen til med kajennepepper og salt. Varm rekene i sausen like før servering. Fjern så mange ben som mulig fra filetene og skrap skinnet godt. Dryss fisken med salt og pepper og la den ligge i 5—10 minutter. Varm oljen og stek fisken med skinnet ned til det er brunt og sprøtt. Snu fisken og stek den 1 minutt på kjøttsiden. Server fisken nystekt med sausen, kokte poteter og grønnsaker eller salat.
(godfisk.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat