buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Italiensk frittata
 

Publisert: 08.apr.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Frittata er en italiensk omelett som fylles med kjøtt, ost eller grønnsaker, denne er fylt med artisjokk, tomat og squash
1 grønn squash i små terninger
2 vårløker i strimler
2 båter finhakket hvitløk
8 egg
2 dl melk eller kremfløte
1 ss margarin
1 ss olivenolje
12 røde cherrytomater, delt i to
1 boks hermetiske artisjokker
50 g revet hvitost
andre kryddere som for eksempel karse
salt og pepper

Slik gjør du
Forvarm ovnen til 200 °C.
1. Varm margarin og olje i en stekepanne og fres oppdelt squash, vårløk og hvitløk til det er mykt.
2. Visp sammen egg og fløte/melk og tilsett salt og pepper. Hell eggeblandingen over grønnsakene og fordel tomater og halve artisjokker på toppen. Dryss over ost.
3. Sett frittataen inn i ovnen og stek den i 20-25 minutter, til den har stivnet og begynner å få farge. La frittataen hvile noen minutter før den serveres.
Frittataen kan serveres både varm, lunken og kald. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat