buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Terra Mia favner vidt, men maten de serverer er ikke dårlig
Mat: Italiensk? Meksikansk? Menyen på Terra Mia favner veldig vidt. Men maten de serverer er slett ikke dårlig.

Publisert: 10.feb.2017 07:02
Oppdatert: 10.feb.2017 07:16

Smileansiktet vi er vant til å se på de fleste restaurantdører er ikke der. Mattilsynet har bare belønnet Terra Mia med en streng, rett munn. Noen mangler har de funnet, altså.

Men Hanna og Henriette er ikke lettskremte. Ristorante står det på skiltet utenfor, og det skaper forventninger om et snev av Italia.

Overraskelsen er derfor stor når dagens meny består av hjort og hjemmelaget karamellpudding.

De bestemmer seg for å holde fast ved drømmene om en italiensk aften. Hanna går for klassikeren melon og skinke som forrett, mens Henriette velger bruschetta med parmaskinke, kylling, squash og tomat.

Hanna stusser over at det er litt lite parmaskinke og melon, og masse salat. Henrietta synes nok også bruschettaen er gjort unødvendig komplisert.

Hovedretten innfrir derimot til fulle. Hanna spiser calzone og er strålende fornøyd. Med tomatsaus, ost og skinke er og blir dette en av pizzafavorittene. Henrietta velger «Petto de pollo alla Toscane», kylling med parmaskinke og valnøtter i gorgonzolasaus, den var også nydelig. Raus porsjon, gode smaker.

Til dessert spiser Hanna tiramisu, mer italiensk blir det jo ikke. Mens Henrietta her bryter med intensjonen og bestiller hjemmelaget, norsk karamellpudding. Den var aldeles perfekt!

Akkurat slik man forventer karamellpudding skal være. Tiramisuen var også god, men begge konkluderte med at Henrietta hadde trukket det lengste strået.

Ingen av damene var misfornøyd med kvelden.

– Men noen ganger er det enkle det beste. Det er jo det som kjennetegner det fantastiske italienske kjøkkenet, at enkelhet og gode råvarer snakker for seg selv. Enkelt med rene smaker, sier Henriette.

Kanskje har Terra Mia gjort det unødvendig komplisert for seg? En bruschetta kan være langt enklere enn dette og allikevel være en stor opplevelse. Ville det være mer å tjene på å rendyrke den italienske profilen ennå litt mer?

Servicen var god fra vi ankom og til vi gikk igjen. Lokalet er stort, og virker litt goldt på en kveld det er få gjester. Allikevel kan vi ikke si annet enn at det er hyggelig å sitte å se utover det nye Stortorget fra andre etasje mens vi koser oss med vinglassene.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat