buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Italienskvintersuppe
Minestrone betyr «tykk suppe».

Publisert: 18.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Suppa er med med alle sine gode grønnsaker, pasta og bønner fullverdig middag. Ekstra god blir den med hakkede friske urter og revet ost på toppen.

(4 porsjoner)

4 ss olivenolje
1 båt hvitløk
2 persillerøtter
2 gulrøtter
1 purre
1/4 hodekål
1 grønn squash
1/2 rød chili
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomater
100 g fullkornpasta
1 boks hvite bønner skylt i kaldt vann
1 skive knollselleri (sellerirot)
1 ts sukker
1 ss finhakket frisk rosmarin
2 ss hakket frisk kruspersille
10 ss revet, skarp hvitost

Slik gjør du:
Rens hvitløk og press den med en hvitløkspresse. Vask og rens persillerøtter og sellerirot og skjær dem i terninger, gulrøtter i skiver og purre i ringer. Snitt hodekålen og skjær squash i halve skiver. Del chilien i to på langs, ta bort frø og hinner og finhakk dem. Kok pasta etter anvisning på pakken. Ha olivenolje og grønnsakene i en stor kjele og la det surre et par minutter. Hell på buljong og hermetiske tomater og la alt småkoke 8-10 minutter til grønnsakene er møre. Ha i spagetti, bønner og finhakkede urter. La suppen få et oppkok. Smak til med salt og pepper og litt sukker. Server suppen rykende varm med et dryss av finhakket kruspersille, revet ost og fersk brød.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat