buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Jambalaya

Publisert: 09.sep.2009 05:02
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
En spennende og typisk sørstatsrett (cajun) som vanligvis inneholder grønn paprika, løk, stilkselleri, chili, chorizo og kreps eller reker. Om du ønsker kan du bytte rekene ut med kylling.
50 g chorizopølse i skiver
400 g reker
2 ss olje til steking
1 løk
1 grønn paprika
1 gul paprika
4 stilker stilkselleri (stangselleri)
4 stilker frisk timian
1 ss tomatpuré
4 dl villris
6 dl hønsebuljong (utblandet)
salt og pepper
Slik gjør du1: Skjær pølsen i strimler. Rens rekene. Stek reker og pølsestrimler i en stor kjele i 2-3 minutter og legg det til side.
2: Skrell og hakk løken. Rens paprika og skjær i terninger. Snitt stilkselleri. Ha grønnsakene i gryten og stek et par minutter. Tilsett timian, tomatpuré, ris og hønsebuljong. Kok opp og la det koke under lokk ved svak varme i ca. 15 minutter.
3: Bland i reker og chorizo og smak til med salt og pepper.
4: Kok risen som angitt på pakken og server enten ved siden av eller bland den sammen med jampalayaen.

Om du ønsker, kan du bytte reker med kyllingkjøtt. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat