buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Japansk biffsuppe

Publisert: 19.jul.2010 04:12
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
Japanere er kjent for god kvalitetsmat. Ta frem pinnene og nyt denne retten.
600 g biff av ytrefilet storfe
4 ss olje
2 l kjøttkraft
1 ts salt
1 ts pepper
saften av 4 lime
2 ss soyasaus
2 ss finhakket frisk ingefær
4 rødløk er
2 røde chilier i skiver
2 dl bønnespirer
6 ss finhakket frisk koriander
2 båter hvitløk
1 pk nudler
39C58338Slik gjør du
39C4C4B81. Kok opp kjøttkraften.
2. Ha limesaften i kraften. Smak til med soyasaus.
3. Ha i chili og ingefær.
4. Mens suppen står på varmen, skjæres biffkjøttet i tynne skiver ca. 1/2 cm. Ha salt og pepper på biffskivene og stek dem på begge sider i olje som tåler varme godt - bruk grillpanne hvis du har. Hold biffene varme.
5. Kok nudlene i suppen.
6. Når nudlene er ferdige (se koketid på pakken), ha i rødløk, bønnespirer og koriander (og evt. hvitløk). Grønnsakene må ikke koke med suppen mer enn noen sekunder - de skal være sprø når retten serveres.
7. Fordel nudelsuppen i to store boller. Legg biffskivene over. Pynt med et par limeskiver og litt koriander. Spises helst med pinner (til nød gaffel) og suppeskje, sammen med en iskald lys øl - gjerne japansk øl. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat