buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Jordbærkake til mor

Publisert: 07.feb.2009 05:29
Oppdatert: -
Enten det er morsdag eller Valentinesdag, så kommer mor til å elske denne kaken! Stek den i hjerteform eller skjær bunnen til et hjerte og pynt med jordbær og gelé.

Sukkerbrød 5 egg (romtempererte) 150 g sukker 150 g hvetemel 1 ts bakepulver Frukt til pynt 1 kurv jordbær i skiver og båter 1 bananer i skiver 2 kiwier i skiver Slik gjør du1: Visp egg og sukkertil stiv eggedosis. Sikt mel og bakepulver og bland alt forsiktig med en slikkepott. Hell røren i smurt form og stek kaken.
2: Tegn et hjerte på en papplate og skjær etter det.
Ta vare på de sukkerbrødstykkene som blir til overs, de kan du bruke sammen med fyllet for å heve kaken og få fin fasong på den.
Fyllet består av krem, bananskiver, kiwi og jordbærskiver. Så legges et lag med krem oppå kaken sammen med jordbærskiver som legges tett i tett slik at de dekker hele overflaten.
Deretter tar du en pakke rød gelé, koker opp og pensler over bærene før den stivner.
Pass på at geleen ikke er for varm når du tar den på, da smelter kremen.
Pass også på at alle bærene blir dekket. Et lite melisdryss til slutt - og en liten jordbærrose på toppen - voilà! Tips: Dynk gjerne sukkerbrødbunnen i eplemost eller appelsinjuice og husk å være sjenerøs med krem, frukt- og bærfyll (om ønsket, kan du godt bruke mer frukt og bær en vi har oppgitt). (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat