buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Jordbærsyltetøy med chili

Publisert: 21.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Jordbærsyltetøy blir aldri det samme etter at du har prøvd varianten med chili og pepper.
Det påstår Cappelen Damm i sin presentasjon av Matilde Skårs nye bok «Syltetøy året rundt». Matilde Skår har lekt seg med frukt og bær hun har funnet på matbutikken. I denne boka vil hun inspirere andre til å gjøre det samme.
Hva med å kombinere moreller og mango? Eller grønt eple, rabarbra og mynte? Granateple og aprikos
smaker også fantastisk godt, har hun oppdaget.
Slik kan denne syltetøykokeboka kanskje også gi en ny opplevelse av hva syltetøy kan være. For syltetøy kan lages hele året, påpeker Matilde Skår. Du trenger ikke å gå på bærtur eller ha bær i hagen. Du trenger ikke engang å lage en diger kasserolle.
- Kjøp det du trenger og lag det du har lyst på. Ha det på brødskiva eller gi det bort i gave. En ekstra bonus er at du vet hva du spiser, sier hun.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat