buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Julepølse på landbrød
I en travel førjulstid kan det være greit å lage noen enkle retter som ikke krever for mye forberedelser. Denne oppskriften er både enkel og smakfull.

Publisert: 15.nov.2016 10:51
Oppdatert: 15.nov.2016 10:57

Ingredienser 2 porsjoner:

250 g medisterpølse (julepølse)

1⁄2 eple

50 g sukkererter

1 ss olje, til steking

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

2 skiver landbrød

1 ss grov sennep

4 salatblad

Slik gjør du:

1. Del pølsa i to på langs og dra av skinnet. Skjær den i skiver på skrå.

2. Fres pølseskivene i varm panne med olje til de får en gyllen farge.

3. Ha i eplebåter og stek i ytterligere et par minutter før du har i strimlede sukkererter. Krydre med salt og pepper.

4. Stek brødskiver i en varm panne med olje eller rist dem i en brødrister. Smør på sennep og legg på salat.

Tips: Sennep kan godt erstattes med kremost, tacosaus, ketsjup eller pesto.

Legg stekte pølsebiter, eplebåter og sukkererter over på brødskivene. Godt, enkelt og med en deilig smak av jul.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat