buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Julering
Her er en morsom vri på medisterpølsa. Fyll den med epler, svisker, sopp og løk og du har en middag som setter deg i god førjulsstemning.

Publisert: 11.des.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 ring medisterpølse
100 g sopp
1 løk
2 eple
1 pk. svisker

Slik gjør du:
1. Skrell og del løk i halve ringer. Kutt soppen i skiver og epler i båter.
2. Stek sopp sammen med løk til der er gyllent. Ha i eplebåtene og svisker.
3. Del juleringen i to, på langs. Ta av skinnet. Legg den ene halvdelen i en ildfast form og legg på fyllet. Ta den andre halvdelen av julepølsen og legg på toppen.
4. Stek julepølsen i stekeovnen på 180 grader i 10 minutter.
Server med potetmos og brun saus.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat