buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Juleskinke
Med all maten vi spiser i julen, kan det være greit med et lettere måltid. Juleskinke er lett og magert. Den skjæres i skiver og serveres tradisjonelt med rødkål eller salat og sjysaus.

Publisert: 17.des.2011 04:12
Oppdatert: -
Med all maten vi spiser i julen, kan det være greit med et lettere måltid. Juleskinke er lett og magert. Den skjæres i skiver og serveres tradisjonelt med rødkål eller salat og sjysaus.
Ingredienser 4 porsjoner:
800 g juleskinke
2.4 ss sennep
1 eggeplomme
0.4 ss potetmel
0.4 dl kavring
Slik gjør du:
1. Pakk skinka i folie og legg i en langpanne. Stikk inn et steketermometer i den mest kjøttfulle delen av skinka. Stek på 125 ° C. Skinka er ferdig når steketermometeret viser 70° C. Eventuelt kan den legges i kokende vann og trekke ved ca. 90° C til steketermometeret viser 70° C. (ca. 3 timer for en skinke på 3 kg).
2. Ta skinka ut av ovnen og fjern aluminiumsfolien. Ta av nettet og ev. svoren.
3. Bland sennep, egg, potetmel og kavring og smør utover skinka. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat