buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Julewraps
Potetlomper med julepølse og fargerike grønnsaker er en knallgod og superkjapp rett som hele familien vil like. Varier retten med de grønnsakene du har for hånden og bytt gjerne ut salsasausen med en god sennep!

Publisert: 23.des.2014 04:00
Oppdatert: 23.des.2014 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:500 g medisterpølse2 ss olje til steking1 beger rød cherrytomat1 pk ferdigkuttet salatblanding1 boks hermetiske maiskorn, liten boks2 dl lettrømme1 lite glass salsa8 potetlefser eller avlang lompeSlik gjør du:1. Del pølse i fire, så i to på langs og fjern skinnet. Skjær hver halvdel i tynne skiver på skrå.2. Stek pølsebitene i en stekepanne med olje på middels varme til de får en gyllen farge.3. Fordel salat, mais, halve tomater og rømme på lefsene. Ha på pølser og salsa, brett sammen og server.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat