buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kålruletter
Litt grått, men veldig godt! Bruker du kinakål er det enda litt enklere. Så ta på deg forkle og prøv deg som god gammeldags «husmor».

Publisert: 22.mar.2014 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
400 g kjøttdeig
1 ½ ts salt og ¼ ts pepper
¼ ts malt muskat
¼ ts malt ingefær
2 ½ ss potetmel
ca. 2 dl melk eller vann
16 blad kinakål
ca. 1 l vann
1 kjøttbuljongterning
Slik gjør du:
1. Lag kjøttfarse: bland kjøttdeig, potetmel, salt, krydder og melk i foodprocessoren. La det dure og gå i ca. 10-20 sekunder.
2. Ta kinakålbladene fra stilken, og skjær vekk den tykkeste delen av stilken. Kok dem ca. 1 minutt i lettsaltet vann. Avkjøl i kaldt vann, og la dem renne godt av.
3. Legg en stor skje kjøttfarse på hvert blad, og pakk dem sammen som en pakke. Du kan binde rundt en tråd, eller legge de tett i tett i en ildfast form eller kjele.
4. Slå på kokende buljong og la dem koke i ca. 15 minutter i kjele med lokk. De kan også «kokes» i ildfast form med lokk/aluminiumsfolie over, i ovnen på 200 °C i ca. 30 minutter. Kokevannet kan med fordel brukes til saus.
5. Server kålruletter med kokte poteter og saus (eventuelt fra pose? brun, lys eller hvit).
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat