buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
 
Kaiser-schmarrn
Kaiserschmarrn er østerrikske dessertpannekaker med rom-rosiner, servert med plommesyltetøy. Denne varianten er en fin dessert når du har gjester eller vil prøve pannekaker på en ny måte.

Publisert: 11.apr.2016 04:00
Oppdatert: 11.apr.2016 04:00

Ingredienser

2 ss rosiner

4 ss rom

4 egg

3 dl hvetemel

4 ss sukker

1 ts vaniljesukker

1 krm salt

5 dl melk

smør til steking

melis

Slik gjør du:

1. Legg rosinene i rom ca. 1/2 time.

2. Skill eggene. Bland mel, sukker og vaniljesukker. Tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Bland inn resten av melken, eggeplommene og rosinene.

3. Stivpisk eggehvitene med saltet og vend dem forsiktig inn i pannekakerøren.

4. Stek pannekakene pent gylne i en stor stekepanne ca. 24 cm i diameter. Vend pannekakene på lokk.

Skjær pannekakene i 6–8 deler, legg dem på fat, dryss over melis og server dem varme, gjerne med plommesyltetøy til.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat