buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Kalkun- og lakseflette
Prøv laks og kalkun i samme flette! Med wokkende grønnsaker og litt søt chilisaus blir det hele både sunt og godt!

Publisert: 21.okt.2015 04:00
Oppdatert: 21.okt.2015 04:00

Ingredienser 6 porsjoner:

1 kalkunfilet, ca. 750 g

250 g laksefilet

2 ss olje

6 ss frisk dill eller andre urter

1 rød chili

salt og pepper

Wokgrønnsaker:

1/2 savoykål

18 grønne friske asparges

1 rødløk

3 ss nøtte- og frøblanding til salater

1 ts flaksalt

Slik gjør du:

1. Skjær kalkunfileten i 10 tynne strimler og laksefileten i 5 strimler. Pensle 5 kalkunstrimler med olje og rull dem i krydder.

2. Lag fletter med en laksestrimmel, en kalkunstrimmel og en kalkunstrimmel med krydder. Endene festes med en tannpirker.

3. Stek flettene forsiktig i panne med olje og stek videre i ovn på 160 °C i ca. 15 minutter, avhengig av størrelse.

5. Del opp wokgrønnsakene og stek dem raskt. Dryss over salatnøttemiks og flaksalt til slutt.

Server kalkun- og laksefletten med kokt ris, søt chilisaus og wokgrønnsaker.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat