buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Kalkunbiff på risotto

Publisert: 11.feb.2012 04:12
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kalkunbiffer
Tomatsalsa:
4 tomater
8 svarte oliven
2 dl søt chilisaus
Risotto:
1 finhakket løk
1 båt revet hvitløk
3 dl arborioris (risottoris)
1 ts gurkemeie
1 dl tørr hvitvin
1 l hønsebuljong (utblandet)
3 ss smør
¾ dl revet parmesan
Slik gjør du:
1. Kok opp en liten kjele med vann. Lag et kryss i skinnet på toppen av hver tomat. Legg tomatene i kokende vann ca. 10 sekunder. Ha dem over i en bolle med iskaldt vann og ta av skinnet.
2. Del tomatene, skrap ut frøene med en teskje og skjær tomatene i små biter. Ha i oliven i ringer og bland inn chilisaus.
3. Fres løk og hvitløk i olje i en kjele til løken er myk. Tilsett ris og krydder og spe med vin og 1 dl med buljong. La det hele småkoke under omrøring til all væsken er absorbert. Fortsett med å helle på buljong i fire omganger. All væske skal vare absorbert før neste omgang blir tilsatt. Koketiden til sammen er ca. 20 minutter. Riskornene skal være myke, men faste (al dente). Risottoen skal være kremaktig. Ha i smør og parmesan til slutt.
3. Ha salt og pepper på kalkunbiffene og stek dem i en panne på middels varme i ca. 4 minutter på hver side. La dem hvile i pannen på svak varme 4-5 minutter til de er akkurat gjennomstekt. Ta ut biffene. Kok ut pannen med litt vann og hell sjyen over biffene.
Server kalkunbiff på en seng av risotto, lettkokte asparges og aspargesbønner og hell litt av tomatsalsaen på kalkunbiffen og rundt på tallerkenen. Pynt for eksempel med en skive sprøstekt, speket kalkun og kryddergrønt (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat