buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kalkunfilet med waldorfsalat
 

Publisert: 26.mai.2010 04:12
Oppdatert: -

(8 porsjoner)
Ca. 1,6 kg kalkunfilet
2 ss smeltet smør
½ ts salt
¼ ts pepper
Waldorfsalat
5 epler
1 stk. stilkselleri (stangselleri)
6 ananasringer
300 g blå druer
100 g valnøttkjerner

Dressing
3 dl kremfløte
3 dl majones
saften av 1 stk. sitron
ca. 2 ts sukker

Slik gjør du
Pensle kalkunfileten med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Sett inn et steketermometer slik at spissen på termometeret befinner seg i den tykkeste delen. Legg fileten over i en ildfast form og stek i ovnen ved 180 °C i ca. 1 time eller til steketermometeret viser 68 °C. La kalkunen hvile før den skjæres pent i skiver.
Pisk kremfløten til waldorfdressingen stiv, og bland med majones. Smak til med presset sitron og sukker.
Del eplene i to og fjern kjernehuset. Skjær eplene i terninger. Skjær stilkselleri og ananas i passe store biter. Del eventuelt druene og ta ut steinene. Vend alt inn i dressingen sammen med valnøttene. Spar eventuelt noen nøtter til pynt.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat