buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kalkunform
Med banan, bacon, peanøtter og chilisaus på ingredienslista tyder det på mange spennende smaker i denne ovnsretten med kalkun.

Publisert: 04.jun.2014 04:00
Oppdatert: 04.jun.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

750 g kalkunfilet

salt og pepper

1 ts tørket oregano eller andre krydderurter

2 dl kremfløte

ca. 1 dl chilisaus (ev. halvparten sterk og søt chilisaus)

2 bananer

1 pk. bacon

50 g peanøtter

Slik gjør du:

1. Skjær kalkunfilet i strimler. Legg det over i en ildfast form. Dryss over salt og pepper. Del bananene i skiver og fordel over kjøttet.

2. Rør sammen fløte, chilisaus og oregano. Smak til og hell det over kjøttet.

3. Sett formen i ovnen ved 200 °C og stek i ca. 20 minutter.

4. Stek bacon i biter og fordel over formen sammen med peanøtter og hakket grønt.

Server kalkunformen for eksempel med kokt ris og en grønn salat med avokado, frisk koriander og en god dressing.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat