22. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Kalkungryte med karri og kokos
 

Publisert: 24.nov.2010 04:12
Oppdatert: -

(3 porsjoner)

400 g kalkunfilet
2 ss smør
2 ts paprikapulver
1 boks kokosmelk
2 båter finhakket hvitløk
2 ts karripasta
4 strimla vårløker
2 strimla gule paprikaer
200 g skivet østerssopp
½ stk lime
salt og kvernet pepper
frisk koriander

Slik gjør du
Skjær kalkunfileten først i skiver og så i strimler. Stek dem gylne i smøret og dryss over paprikapulver. Tilsett hvitløk, kokosmelk og karripasta. Senk varmen og la det hele småkoke i ca 8-10 minutter.
Fres grønnsaker og sopp raskt i litt olje og tilsett dem så i gryten. Smak til med litt limesaft, salt og pepper.
Dryss over frisk koriander og server med jasminris og gjerne focaccia-brød. (mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke