buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Kalkunmedaljong
En saftig kalkunbiff av kalkunbryst og en like saftig salat med appelsin, rødløk og chili egner seg godt som middag.

Publisert: 20.apr.2015 04:00
Oppdatert: 20.apr.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

8 skiver bacon

8 kalkunmedaljonger à 70 g

2 ss smør

1 ts salt og 1⁄2 ts kvernet pepper

Appelsin og rødløksalat:

3 appelsiner

1 rød løk i tynne båter

1 finkuttet rød chili

2 ss finkuttet frisk persille

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

2 ss grovhakkede pistasienøtter

Slik gjør du:

1. Begynn med appelsin og rødløksalaten: skjær ut fileter av appelsinene. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper. Sett til side mens du steker kjøttet.

2. Surr en skive bacon rundt hver medaljong og fest med en tannpirker.

3. Stek kalkunmedaljongene i 3–4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ta medaljongene ut av pannen og la dem hvile i 3–4 minutter.

4. Legg medaljongene på en tallerken sammen med appelsinsalaten. Dryss hakkede pistasjnøtter over.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat