buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Kamskjell med broccoli
 

Publisert: 27.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
3 store kamskjell pr. person
Salt og sort pepper
Smør og olje til steking

Brokkolikrem
1 brokkoli
1 ss Smør
1 ss cremé fraîche
Salt
Kajennepepper
Hvitløk krem
10 hvitløkfedd
Vann
½ s smør
Salt og litt kajenne pepper.
50 g saltet flesk i terninger

Vinaigrette
¾ dl oliven olje
4 ss finsnittet gressløk
Litt sherryeddik
¼ ts salt
¼ ts sukker

Slik gjør du
Plukk av fine små buketter av brokkolien. Stek dem lett i litt smør og smak til med salt og pepper. Rens resten av brokkolien, uten stilken og kutt i små biter. Kok den i vann til bukettene blir myke. Ha litt smør i en blender, legg i bukettene og mos til puré. Tilsett crème fraîche og smak til.

Vinaigrette
Rør sammen ingrediensene og smak til med salt, sukker og eddik.
Hvitløkkrem
Kok hvitløken i vann 4 ganger, 2 minutter hver gang. Hell av vannet hver gang. Mos hvitløken til glatt puré med smør. Smak til med salt og litt kajenne pepper. Stek flesketerningene i pannen til det er gylne. Ta vekk fra varmen og tilsett vinaigretten.
Stek kamskjellene 30 sekunder på hver side. Dryss salt og pepper over.
Anrett kamskjellene på tallerken.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat