buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Kaninører

Publisert: 08.sep.2009 05:03
Oppdatert: -
(10 stykker)
Deilige rundstykker i kreativ form. Artig for barna å være med på og lage, også smaker de veldig godt. Kanskje du blir inspirert til å lage andre former av deigen.
3 ½ dl vann
400 g hvetemel
10 g havsalt
25 g gjær
100 g sammalt rug, grov
litt rugmel til å strø over før steking Slik gjør du1: Bland alle ingrediensene, men spar 1/2 dl av vannet til senere.

Kjør deigen i kjøkkenmaskin med elteklo i ca. 4 minutter på sakte fart. Øk deretter hastigheten i ca. 7 minutter. Tilsett så den siste skvetten med vann, litt etter litt, mens maskinen går. Deigen skal nå være smidig og ha en blank overflate. La deigen hvile i ca. 1 time. 2: Del deigen i ti emner, og trill til runde kuler som deretter formes til pølser med litt spisse ender. Bruk en rund pinne eller lignende til å lage en fordypning på langs over hvert deigemne. Bruk gjerne litt mel, så ikke pinnen henger fast i deigen. Slik får du en fordypning i emnet, som så skal klemmes litt sammen. Klem deretter emnet sammen på midten og vri forsiktig rundt slik at begge endene av emnet peker i samme retning.
Rundstykkene heves med fordjupningen ned. Ha godt med mel under rundstykkene. Hev rundstykkene til dobbel størrelse. 3: Når rundstykkene er ferdig hevet snur du dem rundt og setter dem på en plate med bakepapir. Strø litt rugmel over og stek i midten av ovnen ved 220 grader i 10-15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøles på rist. (mat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat