buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Karamell-pudding
Mmm, hjemmelaget karamellpudding. Hvem kan vel motstå den fristelsen! Glem både hel- og halvfabrikata, etter du har prøvd denne oppskriften tviler vi på at du vil spise ferdigkjøpt igjen.

Publisert: 24.des.2010 04:12
Oppdatert: -

(8 porsjoner)

2 dl sukker til karamell
6 dl melk
3 dl kremfløte
5 ss sukker
8 egg
1 vaniljestang eller vaniljesukker

Slik gjør du
1. Smelt 2 dl sukker i en kjele mens du rører godt til tyktflytende karamell. Pass på så det ikke brenner seg. Hell det over i en brødform (ca. 1,5 l).
2. Snitt opp vaniljestangen på midten og skrap ut innholdet med en kniv. Kok opp melk, fløte, sukker og vaniljestangen + innholdet i den. Avkjøl.
3. Pisk eggene lett sammen og tilsett den avkjølte melkeblandingen mens du rører godt.
4. Sil blandingen opp i brødformen. Sett formen i en dyp langpanne og hell i vann opp til 1/3 av formen, stek den i ovn på 120 °C, ca. 2 timer til karamellpuddingen er stiv. Avkjøl.
Server med pisket krem og karamellsaus. Pynt karamellpuddingen med sesongens bær eller frukt. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat