buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Karbonader
Karbonader er mat som alle liker. Serveres både til lunsj og middag, på koldtbord og i mange sosiale lag. Den som ble igjen etter middag er god på brødskiva til kvelds.

Publisert: 23.okt.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser:
500 g karbonadedeig
1 ts salt
½ ts pepper
½ ss potetmel
½ dl vann
2 ss margarin /olje til steking
Slik gjør du
1. Elt karbonadedeigen lett med salt, pepper og potetmel. Rør inn vannet.
2. Form karbonadene til 8 store flate kaker (per 500 g karbonadedeig). Lag rutemønster på overflaten med en sløv kniv.
3. Karbonadene brunes i smør eller margarin på begge sider ved forholdsvis sterk varme. Etterstek ved svak varme 2-3 minutter.
Server nystekte karbonader på godt brød med stekt løk og salat som kveldskos, eller med kokte poteter og grønnsaker til middag.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat