buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Karrigryte
Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder.

Publisert: 21.jan.2012 04:12
Oppdatert: -
Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken. En enkel smak av India kan få mange til å smile og få tankene til å vandre til eksotiske kryddermarkeder.
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter i biter
3 ss hot curry
2 ss rapsolje til steking
10 sjalottløker, grovhakket
3 båter hvitløk, finhakket
2 røde paprikaer i strimler
1 purre i skiver
1 l hønsebuljong (utblandet)
1 ts salt og 2 ts pepper
Slik gjør du:
1. Brun kyllingbitene sammen med hot curry. Ha i løk, hvitløk, paprika og purre og la det surre 2-3 minutter.
2. Tilsett buljong og la gryta trekke i 10 minutter.
3. Smak til med salt og pepper.
Serveres med grovt brød.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat