buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Karrigryte
Karri er en av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer opprinnelig fra det Indiske kjøkken.

Publisert: 07.okt.2014 04:00
Oppdatert: 07.okt.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

4 kyllingfileter i biter

4 ss sterkt karripulver

2 ss olje, til steking

10 sjalottløk, grovhakket

3 båter hvitløk, finhakket

1 l hønsebuljong (utblandet)

2 røde paprika i biter

1 purre i skiver

1 ts salt og 2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Skjær kylling i biter. Brun dem i en gryte med olje sammen med hot curry. Brun gjerne kjøttet i flere omganger slik at du får en fin stekeskorpe og unngår at kjøttet begynner å koke. Ha i løk og hvitløk, la det surre 2-3 minutter.

2. Tilsett buljong og la gryta trekke i 10 minutter. Ha paprika og purre i de siste 2 minuttene. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt mer sterkt karripulver dersom du ønsker gryten sterkere. Server med grovt brød.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat