buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Karriskinke
En kjapp og enkel rett med deilig karrismak. Servert med en god og fyldig hjemmelaget potetmos.

Publisert: 11.mar.2015 04:00
Oppdatert: 11.mar.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g renskåret svinekjøtt i strimler

2 ss margarin /olje til steking

1⁄2 ts salt og 1⁄2 ts pepper

1 liten purre

2 epler

100 g revet hvitost

1 ts karri

Potetmos:

10 poteter

3 dl melk

2 ss smør

1⁄2 ts salt og 1⁄4 ts pepper

1⁄4 ts revet muskatnøtt

1 egg

Slik gjør du:

1. Skrell poteter, del dem i terninger, og kok dem til de er møre. Hell av vannet, mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt, og smak til med salt, pepper og muskat. Rør i et egg til slutt (ikke kok mosen etter du har tilsatt egget).

2. Skjær kjøtt i strimler. Fres strimlene raskt i en varm panne, halvparten av gangen. Krydre med salt og pepper.

3. Del epler i tynne båter, og skjær purre i ringer. Bland epler, purre, ost og karri, og ha dette over kjøttet i pannen. Legg et lokk over pannen, og etterstek på svak varme til osten er smeltet og eplene møre, 5–10 minutter.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat