buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Kashmir-kylling
Synes du det er spennende med andre lands mattradisjoner? Prøv gjerne denne kyllingretten fra Kashmir.

Publisert: 22.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du (4 porsjoner):
3 ss ghee eller olje
3 løk
10 stk. hel pepper
10 stk. hel kardemomme
1 stk. hel kanel
ca. 2 ss finhakket frisk ingefær
2 båter hvitløk
ca. 1 ts chilipulver
2 ts paprikapulver
1 ½ stk. kylling (800 g) i biter uten skinn
2 ½ dl yoghurt naturell
salt

Slik gjør du:
Varm ghee eller olje i en gryte. Ha i løk, pepper, kardemomme og kanel, stek til løken er myk og gyllen. Tilsett ingefær, hvitløk og chili- og paprikapulver. Rørestek i 2 minutter.
Del kyllingen i passe store serveringsstykker og ta av skinne. Stek dem til de er pent brune på alle sider.
Rør inn yoghurt, én skje om gangen. Legg på lokk, og la kyllingen trekke på svak varme i 30 minutter eller til den er mør. Smak til med salt.
Serveres med ris, nanbrød og grønnsaker.
På bildet er det kokte poteter, spinat og erter som er varmet opp med litt ghee (smør).
(www.matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat