buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Kesampletter
Kesam er en mager ferskost. Den blir også kalt kvarg.

Publisert: 21.sep.2011 04:12
Oppdatert: -

Den kan erstatte smør, rømme, fløte og annet fett og reduserer i de fleste tilfeller ikke smak eller konsistens. Derfor passer kesam i de fleste matretter, men i paier må man bruke noe smør for å hindre at de blir seige. Kesam kan også brukes i iskrem, kalde sauser og dressinger. Kesam kan ikke kokes, men i varme retter som tilberedes i stekeovn passer den godt.

(4 porsjoner)

3 dl 8 prosent kesam
2 egg
1 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ss sukker
2 ts vaniljesukker

Slik gjør du:
Visp alle ingrediensene sammen til en glatt røre.
La den svelle i 10-15 minutter.
Stek lappene i en stekepanne med teflon.
Server lappene med syltetøy og kesam eller rømme.
(www.melk.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat