buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Kirsebærgrillet indrefilet
 

Publisert: 15.mai.2010 04:12
Oppdatert: -

Indrefilet marinert i kirsebærlikør høres kanskje uvant ut? Vel, det smaker fortreffelig så bare prøv!
(4 porsjoner)
800 g indrefilet av storfe
1 dl kirsebærlikør
1 ts grovmalt pepper
1 bunt frisk grønn asparges
1 nett stjerneløk
2 ss smør

Slik gjør du:
1. Lag marinade av kirsebærlikør, olje og pepper. Legg indrefileten i en stor plastpose og hell dette over. La den ligge i marinaden natten over, eller lenger.
2. Ta fileten ut av marinaden, pensle den med olje og grill den ved god varme til den blir fint brun rundt det hele. Snu ofte.
3. Reduser grillvarmen og stek den videre ca. 35-45 minutter. Bruk steketermometer i midten av fileten. Fileten er ferdig når det viser 60-65° C (hvis du ønsker den medium stekt). La fileten hvile minst 15 minutter før den skjæres opp.
3. Vask og skrell grønnsakene og pakk dem med en smørklatt i aluminiumsfolie i passe porsjonspakker. Grill dem sammen med fileten i ca. 8-10 minutter.
Server indrefilet med foliebakte grønnsaker og sausen under, evt. madeirasaus.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat