buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
VOLUME: Hai Hangs nye spisested har hatt kjempesuksess fra starten. Og kan bli enda bedre.Foto: Marius Huse
 
Kjempestart - og har mer å gå på
Spareribsen er god, men hamburgeren skuffer litt.

Publisert: 29.jul.2011 04:12
Oppdatert: -

Spareribsen er god, men hamburgeren skuffer litt.
Hai Hangs nye spisested Volume har hatt en pangstart på Østre Torg. Her satses det på et amerikansk konsept, med burgere og spareribs som viktige bestanddeler.
Dermed får Volume en helt annen profil enn Hai Hangs øvrige spisesteder Valuta i Kunstbanken, med vekt på lunsjretter i norsk-asiatisk fusionstil, og en mer klassisk restaurantmeny på Victoriahaven.
Volume er tenkt både som et både lunsj- og kveldssted, med en noe enklere eller kanskje røffere meny enn både Valuta og Victoriahaven. Men samtidig er det lagt vekt på å servere høykvalitetsversjoner av blant annet burgere.
Så vi startet med burgerlunsj. Riktig nok sprakk lunsjpauseskjemaet, for det tok en halvtime å få en hamburger og en kyllingburger på bordet. Men det er et hyggelig sted å være.
Den minste burgeren (200 gram) koster 169 kroner. Det betyr at her bør en forvente seg noe mer enn på et vanlig burgersted. Og det får en også. Kjøttet har god smak, selv om burgeren blir litt tørr. Og når en legger vekt på å lage en ordentlig burger av rent kjøtt, kunne en vente litt mer av tilbehøret. Brødet er ikke hjemmelaget og ganske kjedelig, og salaten slapp. Pommes fritene er gode.
Nachopanert kyllingburger (149 kroner) med guacamole blir også litt tørr, og har samme tilbehør.
Etter klokka tre har Volume middagsretter i tillegg. Så vi går for å spise spareribs (199 kroner), og det blir en opptur. Det er kjempestor porsjon, og ganske saftig ribbekjøtt detter av beina som det skal. BBQ-sausen er smaksrik, fyldig og kraftig og så god at det kunne vært enda mer av den.
Mens vi venter på maten, bestiller vi to glass hvitvin. Servitøren har ikke fått opplæring på vin ennå, men det er slik som kommer.
Dessertene er enkle, og til 49 kroner er det ingen grunn til å stille altfor store forventninger verken til brownien eller ostekaken. Men det er godt med litt søtt til kaffen.
Så hva blir konklusjonen? Jo, Hai Hang er i ferd med å få til et nytt kjempepopulært sted. Men med tre forskjellige steder i byen, er det også viktig å følge opp alle de små tingene som gjør at det å gå ut for å spise blir en opplevelse.

Volume, Hamar
Miljø: En snev av amerikansk i Hamar.
Service: Hyggelig, litt opplæring gjenstår.
Mat: Hovedvekt på burgere og spareribs - det siste er det beste.
Hovedinntrykk: Kjempepopulært fra første dag, og har enda mer å gå på.
Omtalt av Ellen Fauske og Geir Vestad
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat