buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Kjøtt i mørke
Mørt kjøtt, brun saus, tyttebær og poteter - stort nærmere norsk tradisjonsmat er det vanskelig å komme. Kjøtt i mørket blir også kalt sosekjøtt, og den kan lages av ulike typer kjøtt. Her har vi brukt grytekjøtt av lam.

Publisert: 09.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 kg lammelår i skiver
2 ss margarin eller olje
1 stor løk
1 pose brun saus
1 laurbærblad
1 ts salt og ½ ts pepper

Slik gjør du:
1. Lag saus etter anvisning på posen.
2. Brun kjøttet 2-3 minutter på hver side, og legg det over i sausen.
3. Skjær løken i skiver og brun raskt før den tilsettes i sausen sammen med laurbærbladet. Senk temperaturen og la det trekke 20-30 minutter, til kjøttet slipper beinet.
Serveres med kokte poteter og ertestuing fra pose.
Husk tyttebærsyltetøy
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat