buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Kjøtt-pudding
Mais, rød og grønn paprika setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.

Publisert: 20.mai.2015 04:00
Oppdatert: 20.mai.2015 04:00

Ingredienser 6 porsjoner:

500 g medisterfarse

250 g karbonadedeig

1⁄4 grønn paprika i små terninger

1⁄4 rød paprika i små terninger

1⁄4 boks hermetiske maiskorn, liten boks (liten boks)

1 ss finhakket bladpersille til pynt

Slik gjør du:

1. Rør raskt sammen medisterfarse og karbonadedeig. Fyll en smurt brødform (1 liters) med halvparten av farsen, og lag en glatt overflate.

2. Rør sammen paprika og mais, og fordel dette over deigen i formen. Press grønnsakene lett sammen.

Du kan også velge andre lettkokte grønnsaker til fyll, og eventuelt legge dem i to lag. Et dryss med hakkede urter høyner også den milde smaken.

3. Ha over resten av deigen, og lag en glatt overflate. Stikk inn et steketermometer.

4. Stek kjøttpuddingen i stekeovn på 175° C i ca. 40–50 minutter. Puddingen er ferdig når steketermometeret viser 70° C.

Server kjøttpuddingen med kokte poteter, sjysaus og dampet grønnsaker. Eller ha skiver av kjøttpudding på brød.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat