buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Kjøttboller
Kjøttboller er favorittmat for alle, og kan brukes til nesten alt - til middag, på tapasbordet, på grillspyd, på pizza eller i matpakka. Eksperimenter med smakstilsetninger, kjøttbollene kan godt være hotte og krydrete, eller søte med hakket frukt og nøtter. Har du mulighet, så lag en stor porsjon når du først er i gang!

Publisert: 22.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
500 g kjøttdeig
1 ts salt
60 g revet parmesan
1 ss kavring
4 ss hakket bladpersille
Slik gjør du:
1. Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller.
2. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.
Passer godt til alle typer pastaretter.
I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat